начало

ВСС предлага мярка срещу „фалшива“ натовареност на въззивните съдилища ВСС предлага мярка срещу „фалшива“ натовареност на въззивните съдилища

ЕГН във фитнес ?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЕГН във фитнес ?

Мнениеот u3mamhukaa » 26 Май 2025, 17:54

Здравейте !
Искам да попитам на какво основание във фитнес искат ЕГН ? Свидетелство за съдимост ли ще издават , някакво разрешение ли ? Разбирам че си в техен обект , нали , дават ти един обширен договор , където изрично даваш съгласие за това. Въпроса е имат ли правно основание или , по-скоро основанията са други , като , нали таргетираният маркетинг е най-симпатичен от възможните. Имам чувството , че главната цел на тия вериги е не толкова спорта , колкото събирането на лични данни. четох и нашият закон , както и тоя прословут евро регламент. Останах с впечатлението че всеки може да ти иска ЕГН'то , стига да го направи достатъчно вежливо. Може да не съм разбрал , за това пиша тук. Гръмките заглавия "никой вече не може да ви иска ЕГН " , като че са само това , едни заглавия.
Явно при подписването , аз мойто неволно съм го объркал и ми бе казано "трябва да си дадете ЕГН'то , защото като го зададем в системата , го отхвърля" Тука , нали , възниква въпросът - Каква е тая система ? Това , ДАНС ли е , НОИ , кво става?
Най-доброто отмъщение е да живееш щастливо
Аватар
u3mamhukaa
Потребител

Re: ЕГН във фитнес ?

Мнениеот dimist » 27 Май 2025, 11:24

Ако им причиниш някакви щети, да им е по лесно да сезират прокуратурата и/или да заведат гражданско дело срещу извършителя.
dimist
Потребител

Назад към Взаимопомощ